Salo Hosting on ostanut DataCenter Finlandilta webhosting-liiketoiminnan

Salo Hosting on ostanut DataCenter Finlandilta webhosting-liiketoiminnan

Torstaina 14.12.2017 allekirjoitetulla sopimuksella osa DataCenter Finlandin webhosting-asiakkaista siirtyy Salo Hosting Oy:lle. DataCenter Finlandin entisen työntekijän Hannu Salon perustama yhtiö Salo Hosting Oy aloittaa webhosting-liiketoiminnan DataCenter Finlandin korkean käytettävyyden konesaliympäristössä. DataCenter Finland jatkaa strategian mukaista keskittymistä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Jatkossa webhostingiin erikoistuneen yhtiön erikoisosaaminen takaa asiakkaiden korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Palveluntarjoajanne vaihtuu 31.12.2017.

Lisätietoja antaa Hannu Salo, Salo Hosting Oy
Puhelinnumero: 0400519908
sähköpostiosoite: hannu.salo@salohosting.fi

Lisätietoja DataCenter Finlandin puolelta antaa Ilmari Wallo
Puhelinnumero: 0504204707
Sähköpostiosoite: ilmari.wallo@datacenter.fi